Sommerleir på ny: Når mamma eller pappa har demens

06.03.2017

Den første sommerleiren for barn som har en forelder med demens ble arrangert i 2016. Vi følger opp med ny sommerleir i år.

Sommerleiren arrangeres på Færder leirsted på Bolærne i tidsrommet 29. juni – 2. juli. Målgruppen er barn under 18 år som har en mamma eller pappa med demens, og en frisk forelder eller annen voksen omsorgsperson må også delta.

Deltagerne vil få informasjon om demens, om rettigheter når sykdom inntreffer, få treffe andre som er i samme situasjon og ikke minst ha det gøy i fellesskap med andre.

Alle utgifter til reise og opphold vil bli dekket. Det er begrenset antall plasser, så «først til mølla-prinsippet» gjelder.

For mer informasjon om sommerleiren kontakt prosjektleder Janne Bjørlo på mobil: 994 60 478 eller på epost på sommerleir@aldringoghelse.no

Direktelink til påmeldingsskjema (PDF) (Husk at du må lagre skjemaet på din egen maskin før du fyller det ut)

Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse er ansvarlig for gjennomføringen av sommerleiren i samarbeid med Nasjonalforeningen for folkehelsen. Tiltaket er en del av pårørendesatsingen i Demensplan 2020, og gjennomføres på oppdrag fra Helsedirektoratet.

Vil du ha mer informasjon om temaet barn med en forelder med demens, se http://hvemsermeg.no/